BR Lydney hackamore

€ 169,95

BR Lydney hackamore

€ 169,95

Dit Hackamore hoofdstel bevat roestvrijstalen scharen van 152 mm en is voorzien van een extra zachte padding bij de neusriem.

Het E-Line Anatomic kopstuk is anatomisch gevormd en bevat een zachte voering. Vanwege de ronde E-vorm zorgt het kopstuk voor extra vrijheid achter de oren van het paard. De Hackamore heeft scharen en daarmee een hefboomeffect. Bij het aantrekken van de teugels komt voornamelijk druk te liggen op de neus en de kin en een beetje druk op de nek en oren. De extra zachte padding bij de neusriem zorgt ervoor dat de druk afgezwakt wordt. Er is ook gezorgd voor een zachte bescherming bij de kaken en voor beschermflappen onder de zijkanten van de frontriem.

Het kwalitatieve Engelse leder dat soepel en duurzaam is en de glanzende fournituren maken dit mooie hoofdstel af.

Qhp Hoofdstel Sedna

€ 114,95

Qhp Hoofdstel Sedna

€ 114,95

Hoofdstel Sedna is speciaal ontworpen om de zenuwen op het paardenhoofd zoveel mogelijk te vermijden en de druk goed te verdelen. De speciale vorm van de neusriem zorgt er voor dat het jukbeen en de aanhechting van de gezichtszenuw vrij liggen. Het anatomische kopstuk houdt de oor aanzet vrij. Door het extra brede kopstuk wordt de druk beter verdeeld en wordt de druk op de nekband van het paard geminimaliseerd. Zowel de neusriem en het kopstuk zijn voorzien van gelpadding welke de vorm van het paard aanneemt.

Uitverkocht

Kieffer ultrasoft amy

€ 169,00
Uitverkocht

Kieffer ultrasoft amy

€ 169,00

Kieffer ultrasoft amy is uitgerust met een crank-neusriem en is ontworpen met het comfort van de paarden in gedachten. Luxe hoofdstel van zacht leer , goede qualiteit , anatomisch gevormd kopstuk teruggeschneden bij de oren, frontriem met witte kristallen en zilverkleurig beslag. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief teugel 

prachtig hoofdstel met extra brede neusriem en anatomisch kopstuk

frontriem is ingelegd met heldere cristallen

Qhp hoofdstel Lupide

€ 119,95

Qhp hoofdstel Lupide

€ 119,95

Dit elegante hoofdstel met een laklederen neusriem is de perfecte combinatie van elegantie en comfort. De frontriem is bedekt met diamantvormige strass steentjes die prachtig schitteren. Dankzij het anatomisch gevormde kopstuk en de neusriem met zachte padding heeft het hoofdstel een hoog draagcomfort.

Specificaties

 

  • Materiaal: rundleer
  • Materiaal fournituren: RVS
  • Zacht onderlegd, extra breed anatomisch gevormd kopstuk
  • De uitsparing in het kopstuk zorgt voor verminderde druk op de nekband
  • Anatomisch gevormde lakneusriem met extra brede en zachte padding
  • Voorzien van een zachte kin-pad en blinde sluitingen aan de bakstukken
  • Keelriem aan beide zijden verstelbaar